Vågen


Vågen är ett stjärntecken som älskar människor och kontakter och vill vara alla till lags. De vill ha många vänner, gärna av vitt skild natur. De är duktiga på att lösa konflikter mellan människor men avskyr att hamna i dem själva. Istället drar de sig gärna undan och flyr från gräl och tvister. De har inga problem med att lägga ner sin åsikt för att slippa göra en annan människa upprörd.

En våg kan ibland upplevas lite som åsiktslösa, lite som om de hejar på det lag som vinner. Deras främsta mål är att bli omtyckta och accepterade av omgivningen. De har lätt för att anpassa sig men en del vågar kan också utveckla en manipulativ sida.

Vågen har lätt för att passa in och är mycket flexibel. De älskar umgänge och kan knappt leva utan vänner och en partner. De tycker mycket om omväxling och blir uttråkade om vardagen förblir likadan under alltför lång tid.

De är ganska veliga personligheter som har svårt för att bestämma sig. Inte sällan låter de andra ta stora beslut åt dem eftersom de inte riktigt litar till sig själva och sin egen förmåga.


Jag tycker det stæmde in vældigt bra på mig...

Hallween idag och i morgon!

Nu är jag äntligen klar på jobbet! Usch va långtråkigt det har varit idag... Trodde jag skulle döööö av tristess ett tag. Men jag klarade det :) Nu är det bara en lika tråkigt dag i morgon oxå. Usch!

Ikväll ska vi klä ut oss :) det ska bli kul. Kan man bli för gammal för det? Nää...
Först tänkte jag va Zombie, men när jag fick höra att alla mina vänner skulle va fina o utklädda till prinsessor, Power-puff-pinglorna, Sjörövar-tjejer mm ville jag inte va läskig längre. Så jag har bestämt mej att vara skol-flicka :) Har nästan allt jag behöver hemma, det enda jag behöver är en kjol och en vit skjort :) Det blir nog super bra!

Det känns konstigt att man kan hinna sakna nån på bara några dagar. Nån som man bara har kännt i 21 dagar... 

Puss o Kram 


saknar

Sitter i rummet i kollektivet. Det regnar ute, jag fryser... Känner mej ensam.
Matilda är inte hemma och jag har ont i magen. Får helt enkelt göra smärtan kort o bara krypa ner ensam i sängen och dra mitt kalla täcke över huvudet och krama kudden. Längtar redan till söndag...

Imorgon jobbar jag 8-16 på Deli... Sen ska jag, Janie och Matilda äta middag hos Janie :) Sen blir de ut och göra byn osäker :) Emma kom in på jobbet idag och bubblade nåt om en förfest me 70 st halloween klädda människor. Det låter lockade :P

Sov gott!

29 oktober...

Så va hemresan bokad... 20de december bær de av hem till Sverige och Stockholm. Då ær jag hemma och firar julafton och træffar næra och kæra i en hel vecka! Sen åker jag tillbaka igen den 27 december och firar nyår hær i Bergen. Jobbar lite i mellandagarna på Monki och sen åker jag och Matilda någon gång i Januari...

Vi har inte bokat nåt æn! Vet inte riktigt varfør vi inte har tagit tag i det? Kænns lite som att vi bara skjuter fram det... Vi måste iallafall børja ta våra vaccinationer i November.

I natt ska jag sova hemma før sørsta gången på 3 veckor! Det kommer kænnas ensamt och tomt att inte ha nån som kramar om mej hela natten :(
Igår åt vi super god middag! Lax i ugnen, kokt potatis, stekta morøtter + sparris och avocado! Muuums! Det va de godaste jag har ætit på længe :) Sen såg vi batman 2,  the dark knight. Trodde inte Batman filmerna skulle vara nåt att se så jag har alltid struntat i o se dom. Men jag blev øvertalad om att dom va bra så jag gav dom en chans. Och dom va faktist læskigt bra :) længtar tills 3an kommer :)
Nu måste jag gøra mej i ordning o ge mej ut i de æckliga regn vædret... usch, vill hellre bara ligga hær på soffan! Men ska traska ivæg till gymmet innan jag børjar jobba kl 16...
Jusdet fick nycken till lægenheten, så de blir fest hær i helgen ;) haha P-F!!  ;) Come on over!





Puss o Kram

Snart ær min lunchrast slut... Har kænnt mej effektiv idag på jobbet. Jag och Eve, the dream team, har gjort allt som går att gøra :)

Super kul att Lachan, Pontus och Nemi kom in på jobbet idag :) Længe sen jag træffade Lachan!

Efter jobbet ska jag hem till Ole o han ska laga lax till mej = Lyx! Det gillar vi :)

Nu måste jag jobba...

Xoxo


Melissa Horn

Måste bara skriva att Melissa Horn's låtar är så fina... Hon är min nya idol :)

Kom precis hem från jobbet, har ont i huvudet efter en heldag med Monki musik... Matilda är flink, tvättar och damsuger. Jag älskar henne <3


talk to you soon ;)

Kisses

Lunchrast

... Sitter på Monki och har lunchrast.

Det ær kul att se att de blir fler och fler læsare på min blogg :) -Men ni kan væl børja kommentera lite?

Igår va jag o drack några øl på Bocca med gærngænget; Eve, Emelie, Disa, Lollo, Viktor, David och Alayan.
Oskar var våran privata servitør och gjorde ett mycket bra jobb ;) Han e såå flink. Høhø :)
Efter ølen gick jag hem till Ole och kollade på tv i nån timma, sen gick vi o la oss.

I førrgår va jag rastløs. Så vi bestæmde oss før att spela spel. Vi spelade nåt krigs-spel som jag va helt værdeløs på. Jag dog på engång hela tiden! Så tillslut bytte vi till ett slåss-spel och det spelet klassade jag ut Ole i ;) så han ville inte spela de længre... Så då spelade vi Yatzy. Jag tog ledingen på engång men blev utklassad mot slutet... Mysigt o spela spel nær regnet øser ner utanfør fønstret :)

I helgen va vi på Gallerifest. Det va super kul :) Matilda ble hypnotiserad av en kille uppe på scenen. Alla gick løs och det va en bra stæmning. Tills vi gick vidare till Feliz dær vissa påstår att dom blev drogade (?) Læskigt!!! Tur att jag høll mej ifrån drinkarna!

Nu ær min lunchrast slut och jag måste børja jobba igen. 2.5 timma kvar på jobb...
Ikvæll ska vi kanske gå Fløyen om de inte regnar, då ska vi nog gå på bio istællet! Koooos :)

Xoxo

Snö i Bergen!

Redan igår började det snöa här i Bergen. Imorse när jag va på väg hem ös-snöade de (kan man säga så?) Kämpe kosli :) Känns endå som att de kom lite förtidigt? det e ju 2 månader kvar till julafton... Och hösten hann knapt komma innan vintern va här.
Men jag klagar inte, för jag har en som värmer mig om natten och pussar mej godmorgon på morgonen. Tanken på honom får mej att bli varm :)


Hur går allt där hemma i Sverige? Saknar ni mej? Eller har ni glömt vem jag är? Det är inte allt för många som hör av sig längre... :(


oki doki... jeppsi peppsi :)

Ännu en dag me SOL! Riktigt fint höstväder ute, löven börjar bli gula,röda och oranga. Vinden är kall men solen värmer.

Igår jobbade jag fyra timmar extra under natten på Deli. Det gick bra, inte lika mycket fulla människor som det är på lördagsnätterna.
Efter jag va klar gick jag hem till han och sov som en prinsessa :) Tyckte synd om honom när han va tyvungen att gå upp o jobba bara 4 timmar senare... Men jag låg kvar ända tills 12 :) Då gick jag till Galleriet, hälsade på Eve på Monki och lunchade me Frugan.

Idag jobbar jag 16-22. Sen ska det festas :) *LäNgTaR*

Saknar er alla där hemma. Hoppas allt är som vanligt och att inget kommer vara förändrat när jag kommer hem :) Älskar er!



Puss!

Solen har skinit sen dagen vi träffades <3

Det har varit fint väder i en vecka nu. Det gör ju att man mår så mycket bättre :) Det är kallt ute, men solen skiner och värmer. Lycka!

Igår va jag ledig, jag tog det lugnt hela dagen, latade mej. På kvällen gjorde jag en överaknings middag som bestod av tacos! Sen kollade vi på sista delen av sagan om ringen. Jag va så trött under hela filmen, kämpade me att hålla ögonen öppna, så kanske dom 5 sista minuterna somnade jag som ett litet barn i hans armar <3

Jag är ledig idag me. Ganska tråkigt o va ledig när inga andra är de. Ska väl kanske ge mej ut på en tur. Hade ju kunnat dra iväg o tränat. men orkar inte... Ska ner på byn o se om någon annan är ledig eller har slutat jobba som vill hänga me mej.
vill gå Flöjen!

Matilda skulle varit ledig, men va tvungen o jobba extra endå. Vi som skulle till Killroy o boka våra resor... *pirrigt* Det är lite långt kvar nu... 2 månader.


Älska världen och hoppas på fred på jorden <3

Peace!


The best days of my life

Nu har jag fyllt 24. så.

Jag har klart funnit dom bästa vännerna man kan tänka sig! Ni är underbara, vi har så kul ihop! Jag älskar er <3
Utan mina fina vänner hade inte min födelsedag varit nåt. Vilket kalas dom bjöd på :)
Bilder finns att se på min facebook.

Sen har jag fått fjärilar i magen. Han gör mej glad och jag vill inget annat än att vara i hans närvaro <3
Vi har träffats varje dag sen i lördags. Vi lagar mat, kollar på film, skrattar, pratar, ibland förstår vi inte varandra, kollat på 2 av 3 sagan om ringen filmerna, kramas, sovit. Allt me han får mej att må bra :)
Ikväll ska vi laga tacos :) och kolla på sista delen av sagan om ringen. Längtar redan efter han...
(nu kommer mamma och mormor bli jätte jätte nyfikna vem det är, men jag avslöjar inte namet än. Det får bli en cliff hanger) :)

Älskar allt! Älskar livet, Bergen, Kompisarna!

Oj, jag hade ju vist en blogg!

Dåligt, jag vet... Usch! Men jag har varken orkat eller hunnit uppdatera bloggen. Det enda jag har gjort är att ha jobbat, sovit ätit och jobbat igen.

Idag är det min första lediga dag sen jag kom tillbaka från sthlm. Igår när jag kom hem va jag så slut att jag gick och la mej kl 21 och sov o sov o sov. Vaknade efter 15 timmar! Är det möjligt? har inte lämnat sängen än. Och min säng som är den mest osköna sängen i hela världen! har ont i ryggen...

Ikväll ska vi ut och fira min födelsedag! Det kommer bli jätte kul :) Hur kan de lixom bli tråkigt me alla mina underbara vänner jag har här? Längtar sååå tills i kväll :)

Det regnar ute, jag har helt klart ändrat uppfattning om regn nu... De ni tror är ösregn hemma i Sverige är bara lite dugg här och man behöver inte ens ett paraply.
Här är det ett vattenfall som kommer ner från himlen. Två steg o mina tygskor va genom blöta. Usch! Längtar sååå till värmen nu!

Nu ska jag banne mej sätta lite fart! Kan ju inte sitta här hela dagen!

oxox

RSS 2.0