Besök av Nicklas

Förra veckan fick jag finbesök av Nicklas. Vi hade jätte trevligt och jag tyckte vi hann med väldigt mycke på bra 5 dagar.
Mysiga middagar, soliga dagar,bio och roliga stunder.







Men tiden gick alldeles för fort och innan man hann blinka var han på väg hem igen, eller rättare sagt till Afghanistan.
Det jobbigaste är att säga hejdå. För man vet att det tar så lång tid innan man ses igen... Saknar honom redan och det känns oerhört tomt och ensamt utan honom vid min sida...


(bilder från city kommer efter Nicklas har skickat sina bilder till mej)

Samś födelsedagsfirande

Våran kära vän Sam fyller 20 år nu på onsdag, men som att jag är tvungen att jobba och Matilda har au pair-möte bestämde vi oss för att fira henne på söndagen istället.



På kvällen gick vi och såg filmen "Hangover" vilken va den sjukaste och roligaste film jag någonsin har sett! Jag skrattade från början till slut nästan så jag höll på att kissa på mej.

En väldigt lyckad födelsedag även fast det va några dagar förtidigt.

Jag har klippt lugg...


      


Vad tycker ni? Passade jag bättre med eller utan lugg?

Midsommar i Battery Park, NYC!

Årets midsommar var väligt lyckad! Med vin, ost och kex i en solig och väligt varm Battery Park var det dans, sång och glada svenskar.

Vilken kostig känsla det var att sjunga "små grodorna" och samtidigt se frihetsgudinnan bara några meter ifrån.


Frihetsgudinnan vs Midsommarstång


Helt plötsligt fick vi syn på Josh Hartnett och det va inte helt fel att få en kram av en hunk som jag har varit kär i enda sen Pearl Harbor kom ut på bio duken.












































Jag vid midsommarstången


Jag och Matilda med fina kransar


En vanlig vardag hos familjen Adler.

                
Familjens nya leksak                       Huset



Min värpappa försöker döda en nattfjäril


                                 
Gavin och hundarna Dexter och Lulu        Peyton på kalas  


(Fler bilder på barnen kommer inom kort...)

Grattis världens bästa syster!!!

I lördags fyllde min älskade storasyster Malin 26 år! Jag är lite ledsen att jag inte kunde va me och fira henne i Helsingborg med Mamma, Mormor och Caroline... *snyfft*



Syster och jag

Till Malin:
Jag tänkte på dej hela dagen och jag hoppas du hade en toppen bra födelsedag!
Älskar dej och längtar efter dej massor!

Bio, Bus och Manhattan

I fredags var Jag, Sam och Matilda och så ghost of girlfriends past. Filmen va helt okej men de va jobbigt med alla människor som satt och störde hela filmen. Haha...


Sam, Matilda och min väska

Sen åkte vi ut och busade utan för min gammla värdfamilj, det va lite läskigt men väldigt kul. Vilken adrenalin kick!
(Klart värd att se!!!)




Söndagen spenderade vi inne i Manhattan med bla kändisar som Robert från Day 26
Och tog det allmänt soft i Central Park
...Vandrade längst 5 th ave och åt en majskolv
sen åkte vi hem och åt middag på en uteserviring i Long Beach ... Mycket trevlig och rolig helg!



Så kom krocken till slut...

Ikväll skulle jag ha åkt o mött Matilada och Jenny på Dunkendonats, men jag kom inte så långt.
Bara 5 min från mitt hus var det en tjej som körde in i min vänstra sida på bilen...

Jag körde (somvanligt) lugnt o försiktigt i min fil. Men så heltplötsligt bestämnde sig bilen som låg nästan jämsides med mig att byta till mitt körfällt... Utan att blinka eller att kolla i döda vinkel. Smack så va olyckan framme och hon hade hon kört in i min bakre del på bilen. Vi stannade längs vägkanten och flickan som hoppade hur va bara 17 år och helt upprörd. Hon grät o skade och bad om ursäkt flera ggr. Vi ringde 911 och efter 3 minuter så kom det 4 polisbilar (!) Helt onödigt. Så två av dom åkte vidare.
När jag såg den ena polisen höll jag på att dö! Det va samma polis vi hade träffat förra söndagen kl 5 på natten utan för en klubb på long beach! Dööö pinsamt! Han tog mina uppgifter och vi fick skriva på några pappren och 45 min senare fick jag åka hem igen... Så de blev ingen donats för min del :(

Alla som nu blir jätte oroliga för den BRUTALA krachen så ska ni veta att jag mår bra!! Men uppskattar lite medlidande och ödmjuket. :)

Puss o hej-Leverpastej (Guuuud va gott! Det har jag inte ätit sen jag lämnade svedala)



Korten på polisen är tagna den kvällen vi hade varit på Minnesota


Skadorna som blev på bilen...


Skadorna som blev på mej...

Misslyckad grillning...

Idag skulle jag impa på min värdfamilj genom att laga kycklingspett med färska grönaker och majs!
Det låter ju jätte gott och inte speciellt avancerat. Men ack så fel man kunde ha!

Först skära kycklingen i små bitar (känndes som att skära i entummuskel) sen kleta in dom i grillolja, ställa in dom i kylskpet (så att allt annat tar smak av grilloljan) Sen hacka grönsakerna, majsen va stenhård och löken gjorde så jag grät o svor av att det sved i ögonen (minst 10 minuter).
Efter allt kletande o hackande va klar så skulle jag trä dom på spätten, som jag så klart inte hade köpt.
Så jag fick köra tillbaka till affären (höll på att krocka 2 ggr som att amerikanare inte kan köra bil) springa in o handla spätten lite snabbt (fick vänta 15 minuter i kön!!) efter det åka hem igen ( missade bara en stoppskylt som att dom är utsatta på varenda gata) Då upptäcker jag att grillen inte är igång.
Sätter på grillen (får vänta ytterligare 20 min innan den blir varm) Sen ska jag äntligen börja lägger på spätten o har äntligen fått tillbaka humöret lite (sjunger o trallar för mej själv) efter några minuter börjar grönsakerna bli klara, efter några fler minuter börjar grönsakerna bli väldigt klara (medans kycklingen inte ens har fått lite färg) efter 30 minuter är grönsakerna svarta medans jag tror kycklingen är klar. Så jag testsmakar en bit o tyckre konsistensen är lite skumm men sväljer den endå ( tror att det är klar.)
Går in med spätten o alla runt middasgbordet sitter med HÖGförväntan som att det drog ut "lite" på tiden... Det första som sägs från matbordet är att kycklingen är rå!!!
Så, tillbaka med spätten på grillen igen...
Vid det här lagret hade alla hunnit tröttna (inklusive jag) så jag brassade på några grillkorvar istället o mådde illa av att jag hade provsmakat en rå kyckling.....


Majs, kycling, paprika och lök...

RSS 2.0