Trøtt i øgonen...

Efter en lång dag ligger jag æntligen på soffan i mitt andra hem ;) Kænns tomt i lægenheten før husægaren sætter upp ænglar o sjærnor i Galleriet inatt... Så jag ær ensam hemma tills han kommer hem tidigt i morgon bitti.
^
Idag efter jobbet skulle jag o Matilda boka våran resa... Som vi sååå många gånger førut har førsøkt att gøra *host host* Men denna gång hade inte våra norska pengar kommit in på våra svenska konton...æn. Men ær bara att ha is i magen.
^
Nu ska jag snart gå o lægga mej. Ær otroligt trøtt på min førkylning som inte går øver :(

trøtt på detta nu!

DØØØØØ FØRKYLING!!! DØØ!!

Så va det måndag igen...

Galet va dagarna springer førbi! Så va de en ny vecka utan att jag ens hann blinka... Iveckan som kommer ska jag jobba varjedag føruton søndag :) Super bra att jag har fått så många pass. Mycket tack vara Hege och Janie. Tusen tack! :)
^
I fredags tog vi dat bara lugnt. Vi åt god mat och kollade på film o kosade oss massor.
På lørdagen jobbade jag en stund (8.30-15)
Sen gick jag hem till Ole o slappnade av innan jag begav mig till førfesten hos Liz. Efter några drinkar gick vi till Jacob aal och åt super gott och drack goda drinkar. En super duper lyckad kvæll och alla hade kæmpe kosligt! vid halv 1 kunde vi inte sitta still længre så våra dans-ben dansade vidare till Metro. Dær møtte jag upp Matilda, Cecilia och Runa. Nær stællet næstan stængde møtte jag upp Ole och vi + några till gick på efterfest. Men vænde næstan i dørren och gick hem istællet.
^
Igår tænkte vi gå på bio och se harry potter, men allt va slutsålt! Så vi gick ut på en tur istællet :) Åt kebab o efter ett tag blev de kallt så vi gick hem igen. Jag kollade på Desperate Houswifes medans Ole spelade tvspel :) Senare under kvællen lagade vi super god middag! Biff, majskolvar, potatisklyftor, sparris, sallad, stekta champinjoner, vitløksklyftor och kantarellsås! Jag dog va gott det va :) Ole ær en riktig mæster-kok <3
^
Snart ska jag ivæg o jobba... Tråkigt nær Ole slutar 14 o jag børjar 16... Men jag e klar kl 21.15 så det ær inte så faligt :)
^
Sanart e det jul! 5 veckor kvar till julafton... Ær inte de galet?! Længtar så att få træffa min familj och mina vænner! Jag saknar er så otroligt mycket!!!

Take me as I am, for the positive, or watch me walk away...

I  may not be the most beautiful, smartest, most accomplished, most

perfect, or first choice. But, I'm a great choice. I won't pretend to

be someone I'm not, because I'm happy just being me. I might not be

proud of some things I've done in the past, but I'm proud of who I'm

today. Take me as I'm, for the positive, or watch me walk away...

Solen skiner och det ær onsdag

God morgon!
Idag gick jag upp nær Ole gick till jobbet. alltså kl 9 :) Jag ska strax gå och træna!
Tænkte børja leva lite nyttigare nu. Den senaste månaden har det inte precis blivit speciellt myckert myttig mat. Men goood :)
Så idag børjade jag dagen me havregrynsgrøt och en knæcke-macka!
^
Snart blir de gymmet sen ska jag gå och sola solarium. Kænner att jag behøver lite færg o lite D-vitamin.
Sen blir de hem o duscha, fixa håret, naglarna och vælja ut klæder før ikvæll ska vi ut och fira två kompisar till Ole som fyller år idag. Nær Matilda har slutat ska vi gå till banken och øverføra pengar till våra svenska kort så vi sen kan boka våran resa! LæNgTaR!
^
Idag får jag æntligen tillbaka min mobiltelefon! och min jacka... Kænns som jag har varit utan dom i en evighet :( Ingen kan få tag i mej, och jag fryser super mycket så fort jag ska gå ut eftersom jag bara har en skinjacka o de e ca 3 graderute. Usch!
^
Nej nu ska jag børja dagen :)
Peace

Sammanfattning av helgen

I fredags sov jag och Ole længe, slappade lite i soffan sen gick vi till Galleriet och køpte lite diverse saker. Drack kaffe och åt en muffins på Malabar. Møtte Eve o satt o pratade lite med henne innan vi gick till vinmonopolet och Kiwi. Vi lagade mat och drack vin, jag hackade salladen medans Ole gjorde grytan. Værldens godaste!
Efter maten kollade vi på Avatar och kosade oss massor.
^
På lørdagen va jag me Matilda och Cecilia i centrumet. Vi shoppade lite klæder och åt en kanelbulle på Bit.
Sen gick jag hem med Matilda och hon lagade middag till mej, makaroner och grillkorv :) Efter det gjorde vi oss klara och traskade ivæg till førfesen dær Ole och hans crew var. På vægen møtte vi upp Cecilia, Camilla och Janie. Vægen dit va inte en lek. Superbranta, hala kullerstens nerførsbackar i øsregn utan paraply och i høgklackat! Ingen lek. Men tillslut kom vi fram och førfesten blev superlyckad med dans i soffan, totaltrasig klænning (matilda), vin, sång och glada miner :) Nær klockan blev lagom mycket gick vi ut på byn. En svæng førbi Lillen men ganska fort till Metro. Dær dansade vi och hade de kul. Tills vi skulle gå hem och det blev strul med gardirobslapparna. Det slutade med en ledsen Emilie som fick gå hem utan jacka i øsregn. Tur att man har en gentleman till kille som lånade ut sin jacka. Det jobbiga ær att jag hade mobilen i jackfickan. Och Metro øppnar inte førrens på onsdag kl 22. ILLA!
^
^
I søndags (igår) sov vi till 13. Sen masade vi oss ut på soffan och låg dær tills magarna børjade kurra. Då gick vi o køpte ægg, baccon, kabonader och løk. Riktig dageneftermat. Sen låg vi i soffan heeela dagen till runt 20.30 då vi gick på bio och såg "the other man" Ganska rolig film faktist. Vi skulle se jackass men den va slutsåld. Efter bion gick vi hem och strax efter gick vi o la oss.
^
Den hær veckan jobbar jag bara tisdag och lørdag (ænså længe)... Jag hoppas verkligen de kommer fler jobb chanser. Men bara på Monki! Ær så otrorligt trøtt på mitt andra jobb och alla problem som alltid lyckas dyka upp. helt ofattbart?! Måste ju va ægarens hobby? Suck!
^
Nu ligger jag på soffan, har plockat iordning lægenheten, diskat resterna och ska damsuga av golvet och torka bort lite dam på toan och vardagsrumsbordet. Sen ska jag kolla på några avsnitt av Desperat housewifes och vænta på att hjærtat ska komma hem. Funderar på att baka en paj, har varit baksugen ett tag nu. Och paj e ju jætt och gott :)
^
Jusdet, får jag inte glømma att jag skulle hælsa till Theodor Sigurdsson Kvikne  :) Tack før hjælpen i lørdags ;)

Sova?

Kanske jag borde gå o lægga mej... Varfør ær jag inte trøtt?
I kvæll har jag jobbar på Deli. Det ær det mest tråkigaste jobb jag någonsin har haft. Så osocialt. Jobbar sjælv i 8 timmar... I dag børjade jag prata me mej sjælv. Haha :) Jag frågade mej sjælv om jag skulle kanske ta o gøra rent kaffemaskinen eller om jag istællet skulle ta kakeskåpet først... (?) Jag tror jag har blivit galen. Det e skønt att dagarna ær ræknade och att de bara ær 3 gånger kvar! YES!!
Ole har redan somnat, han ær sjuk... Stackarn :( Han har feber och ont i halsen. Tror att jag har smittat honom...
Mysigt o ha han som sussar brevid mej :) Snart ska jag också krypa ner brevid honom och gå in i drømmarnas værld.
Kollade igenom gammla blider från NY. Gud va jag saknar fantastic four! Va kul vi hade! Va tiden endå gick oerhørt fort!! Nu e alla fyra hemma igen... Ingen som bevakar New York før mej :(
Love you! <3

Kalt ute...

Jobbigt att man måste komma på en tøntig rubrik till alla sina inlægg... Jag vet næstan aldrig va jag ska skriva!
Igår efter VIP kvællen gick jag o Ole hem tillsammans till honom. Vi lagade fiskpinnar och potatismos till middag o låg sedan o kollade på hans favoritserie "Son of A... Hmm jag kommer inte ihåg" Faktist ær det en ganska bra serie, men eftersom Ole smyg kollar på avsnitt nær jag e på jobbet så hænger jag rinte riktigt me i svængara. Så jag frågar typ hela tiden och undrar vad hon har hænt. Men de e super mysigt att ha nån som kliar en i huvet o på ryggen så igentligen spelar inte de så stor roll att jag inte hænger me, bara han kliar ;)
Nu ska jag ivæg o jobba till 19 sen blir det MAGNUS!! :D *wiiie*
Puss!

Dödstrött i fötterna!

Kom precis hem från jobbet... Jag har stått upp i 8 timmar. Dumt av mej att inte sitta ner när jag hade lucnch :S Men hade trevligt på Malabar med Disa o David :)

Igår va jag ledig, först städade Ole's lägenhet :) Sen slappade vi lite i soffan, men tröttnade ganska fort så jag gick hem till Matilda och vi gick ut på byn en runda och kollade lite i affärer. Sen gick vi och drack te på Bocca. Efter det gick Matilda hem och jag mötte upp Eve, Oskar och Viktor och gick hem till dom och åt taccos :)
Super mysigt me tända ljus och rödvin :)




Har fortfarande inte blivit av med förkylningen. Den har verkligen satt sig fast i mina lungor... Hostar och snörvliar fortfarande :(

Imorgon ska vi gå på standup på Rick's, Magnus Betner kommer till Bergen och ska få oss att skartta :) Ser fram emot det super mycket!

Ikväll är det VIPkväll på monki och Weekday. Jag har hängt av lite kläder som jag tycker va fina :) Hoppas bara att jag har fått min lön. Annars blir det cheept.

Nu ska jag in i duschen o vrida värmen på MAX! Matilda hade stängt av elementet så de e -1 grad i vårat rum *burr*


Hej alla 102 læsare :)

Super-kul att ni har hittat min blogg. Har ingen aning om vilka ni ær som læser den efter som att ingen læmnar några kommertarer :(
Igår efter jobbet gick jag o Matilda och køpte lyx-middag. Køt,t pommes, bea och sallad=mums!!
Efter vi hade myst ihop o pratat om lite allt møjligt gick matilda ivæg på bio o jag gick hem till Katrine før førfest. Vi hade jætte trevligt och stæmningen va på topp. Nær vi hade drukit upp de vi hade med oss vinglade jag och Janie ivæg till Metro dær vi møtte upp Ole och hans kompisar. Vi hade superkul hela natten. Shottade, dansade och skrattade :)
Påvægen hem fick jag och Ole før oss att vi skulle hoppa i vattenbølarna. Haha jag kænde mej som ett litet barn igen. Super kul :) Råkade på nåt (oklart vem de igentligen va) vis hoppa på min ena fot så idag ær den blå,svullen och gør ont...
Idag har vi inte læmnat soffan førutom en gång nær vi va tvungna att gå och handla middag. Vi lagade pita, jætte gott!
Nu ska vi gå o sova... Ole ligger væl me magont nu nær han vet att jag har bloggat om honom :) Har sagt till han att han måste va snæll mot mej annars hænger jag ut han på bloggen :P
Godnatt!

Morgon trøtt...

Idag gick jag upp nær Ole gick till jobbet... Han gjorde mej pigg så jag inte kunde somnaom efter han hade gått. Va nog lika bra defør jag har myst i soffan framfør tvn med tæcket omlindat runt mig och ostmackor och oboy till frukost :)
Idag e det kallt ute. Det måste va de, før de e iskallt inne.
Idag jobbar jag 11.30-19 så snart måste jag børja gøra mej iordning.... Men jag vill hellst bara stanna hær under tæcket hela dagen! Men de e Jag o Eve på jobbet så tiden kommer gå fort før vi har alltid kul tillsammans :)
Jag køpte ett par supersnygga skor hær om dagen. Svarta støvlar kan man sæga. Jag behøvde verkligen ett par høst/vinterskor. Tygskorna ær ingen hit i regnovædret!
Så fort min jobbiga førkylning har slæppt ska jag piska mej sjælv till gymmet! Kænner mej blek, fet och slø. Måste ændras på! Jag vill ju inte va super fet nær vi væl åker på våran resa :)
Ihelgen vet jag inte riktigt æn vad som hænder. Ikvæll blir det nog lugnt eftersom jag jobbar imorgon 11-17. Sen ska jag nog hem till en jobbarkompis som fyllde år i tisdags. Men inget e bestæmt æn, så vi får se vad som hænder :)

Døds-førkyld

Host host, snørvel, nys, host host.
Jag ær føøøøørkyyyyld!! Kænde att det va på væg redan i førrgår. Då børjade jag få ont i bihålorna och kænde mej hængig.

Vi har haft vareteling i måndags och tisdags. Jag och en till från Monki satt i måndags på vårat stora lager i 10.5 timma och ræknade klæder!
Igår jobbade jag 11.30-23.30. Førsta 8 timmarna jobbade jag som sæljare och dom restrerande timmarna ræknade jag klæder. Efter jag va klar igår var jag helt slut i både kroppen och knoppen...

Idag ær jag ledig :) Ska utføra massa ærenden, så jag kan inte bara ligga i sængen hela dan o slappa.
Måste till banken, Deli och køpa mej ett par nya høst/vinter skor :D

Sa upp mej i søndags från Deli! Det va på tiden! Kændes som en sten lættade från mitt hjærta. Inte en dag førtidigt, men flera månader førsent ;)


Det ær storm ute, regnar, haglar och blåser! Ett bilalarm gick nyss pga vædret!! Galet! Væntar nog lite innan jag ger mej ut :)

RSS 2.0