Ändrade planer...

Jahopp, då ska jag jobba sent ikväll igen. Fick just veta att min värdmamma ska ut och festa inne i City och att min värdpappa ska jobba över... Planerna för ikväll sprack ju pladask :( Jag som hade målat naglarna och valt ut kläder och sminkat mej för att komma iväg så fort klockan slog 21... *suck*

-Det iallafall fint väder fortfarande.

Idag är det fint väder i NY

23 grader och strålande sol!

Vädret spelar in en stor roll på hur jag mår. Känner mej glad, men inte speciellt pigg för träningen i morse tog ut all min energi. Men de känns skönt endå på nåt konstigt sätt :)

Väntar på att barnen ska komma hem från skolan så jag kan börja min arbetsdag. Kanske åker till parken och låter barnen springa av sig. Mendas jag njuter av värmen i solen med en bok. Låter som en bra idé tycker jag!

Ikväll ska jag träffa Brian, hoppas på att sluta i rimmlig tid så vi hinner umgås innan det är dax att åka hem o gå och lägga sig igen.

Nu ska jag njuta av tysstnaden i 10 min.



sova träna jobba

Vardagarna ser nästan lika dana ut varje dag... Så det är svårt att hitta på nya saker att blogga om.
Idag har jag tvättat, bäddat sängar, tränat, läst läxor, lagat mat, lekt, tjatat, tjaffsat, bråkat, skrikit,duchat och nattat barn sen har jag träffat Sam och Evylyn på dunkń donats och nu ska jag gå och lägga mej igen för att vaka upp till en identsk morgondag...

Som en god vän en gång sa; "God natt sverige, nu fimpar vi på mattan..." Den kommetaren tar mej tillbaka till goda minnen med mycket skratt och glädje!


Every good things come to an end....












"Honestly, what will become of me
Don't like reality
It's way too clear to me
But really life is dandy
We are what we don't see
Miss everything daydreaming..."








Måndag 19 oktober

Nu sitter jag och väntar på att barnen ska komma hem från skolan.

Känner mej ledsen för att Matilda har åkt i väg till Kalifornien... Hon kommer hem på lördag och ska i princip bara hämta sina väskor för att sedan åka hem till Sverige igen. Tråkigt. Vi har haft en toppen sommar tillsammans och hon kommer lämna ett väldigt stort hål efter sig... Inget kommer bli sig likt och inget kommer bli lika kul utan henne. Men snart är det min tur att fly landet och åka hem till Sverige! Längtar!!
-Sverige ÄR bäst!




Födelsedags firandet!

Här kommer några bilder från vårat fördelsedags firande från i fredags!



Matilda fyllde 20 år i tisdags så vi gick och åt en riktig Amerikansk frukost :) *mums*


Friday and girls night out!

Ikväll ska tjejerna ut och fixa naglarna och sedan äta middag och efter de ska vi ut och fira min och Matildas födelsedagar! Det ska bli jätte roligt!

Hoppas på bra drag även fast säsongen är över i Long Beach.

Emilie 23år!

Jag är fortfarande som ett litet barn varje år jag fyller år. Hade svårt att somna natten innan och vaknade jättetidigt och va pirrig och förväntansfull på vad det var i paketen mamma, pappa och syster hade skickat.

Men dagen flöt på riktigt bra, jag gick o klippte mej sen hem och göra mej i ording för att senare åkta in till city för att födelsedags middag med Brian.
Vi möttes upp utan för hans jobb och gick en promenad till Brians Park som ligger 15 min därifrån.
Vi åt den godaste oxfilén som jag någonsin har ätit och drack gott vin tills vi va så mätta att vi inte fick ner en bit till. Sen gick vi en mysig promenix förbi times quare och vidare ner på Broadway tills vi kom fram till Pennstation och tog tåget hem till Brian.



En väldigt lyckad och otroligt trevlig födelsedaskväll!

RSS 2.0