Varmt och tråkigt

Nu har det varit 30-35 grader bra länge här i New York! Det går ju inte att göra något när det är så varmt!! Bara att ligga på stranden och bada i havet! Men har varit dålig på att komma iväg, pga att jag aldrig vet i förväg hur jag ska jobba *suck*

Idag har jag spenderat heeeela dagen inne i ac:n... Har pratat med Tussen i över 2 timmar på skype och sen lite med Mamma och Syster. Och nu sitter jag i skuggan och har tagit fram min bok och ett glas coca cola!

Är utråkad... Just nu känns inget speciellt kul.

Hej då

Irriterande och respektlöst!

Sitter och väntar på att mina värdföräldrar ska komma hem... Dom visste att jag hade planer för kvällen. Och att jag har jobbat sen 9.30 och nu är klockan snart 12!!
Har tvättat och vikt kläder heeeela dagen, sen har jag damsugit källaren och lekt med barnen. Jag är helt slut!

Whatever - "Det är ju endå bara mina planer som förstörs", inte deras.... Så himmla irriterad!


Lugnet innan stormen...

... 2 dagar kvar innan killarna kommer hem. Exalterad? Ehh neeeeej!! Jag som skulle njuta av tiden och glassa på stranden heladagarna. Det har jag iof gjort, men tiden har gått alldeles för fort!

Varför går tiden sabbare ju äldre man blir? Kommer ihåg när jag var liten, då tyckte jag att en vecka var en evighet. Nu går en vecka fortare än man hinner blinka. Sorligt tycker jag. Jag försöker leva i nuet men då och då, när något är rikigt bra, får jag påminna mej själv att njuta och ta vara på tiden.

**********

Nu är det väldigt varmt i NY. Det har varit runt 90-95f (30-35c) Igår spenderade jag nästan hela dagen inne, just för att det va för varmt att vara ute! Det har nog aldrig hänt mej förut. För när man är på semester utomlans vill man ju ta vara på varenda solstråle innan veckan är slut och man ska återvända till regninga lilla Sverige igen.

**********

Mitt liv är kanon! Jag älskar livet i NY ! Förutom när jag måste jobba... Jag vet att inget jobb är speciellt roligt i längden, men att vara au pair i den här familjen kan vara väldigt frustrerande och påfrestande. Men jag ska nog inte klaga, för fritiden väger up jobbtimmarna.
Matilda och jag hänger fortfarande med killarna från gatan. Det är Brian, Rob och Greg som hyr ett hus lite längre ner på Matildas gata. Alla 3 är lika snälla, glada och roliga! Väluppfostrade och riktiga gentlemän! Följer med en till bilen när man ska åka hem, håller upp dörren när man ska gå in, köper extra mat utan att fråga om vi är hungriga, mm. Det är man ju inte speciellt bortskämd med i Serige direkt.

Jag,Greg,Matilda            Greg,Jag,Rob         Brian                          


Rob,Matilda         Brian,Jag

Ikväll är det shark week så vi ska kolla på tv:n dära, ska ta lite bilder som jag kan lägga upp i morgon :)

RSS 2.0