SD i Riksdagen är ett skämmt!

Jag skämms över Sverige! Att ha ett Nazistparti i riksdagen är pinsamt! Jag blir arg av att tänka på de o gör mej ledsen också. Hur kan Svenska medborgare rösta på ett sådant parti? Vidrigt!


Nu sitter jag o äter gröt o ägg. Lagar kaffe till mej o Vegard (en kille i kollektivet) och samtidigt sneglar på simpsons :)

Idag e jag ledig... Har inte fått speciellt många pass den här veckan. Rättare sagt bara ett än så länge. Skulle igentligen ha jobbat på fredag o hela helgen men jag åker ju hem på trorsdag. Skönt o kunna slappna av lite... Men vill ju jobba när jag endå är här! Annas hade jag ju lika gärna kunnat åkt hem i lördags! Men men. Får hoppas på att dom behöver mej så dom ringer in mej :)

Idag ska jag gå iväg o träna. Sen ska jag o Matilda planera våran London resa som blir av i November :) Som en liten födelsedags prisse till oss!
Ikväll ska jag träffa en kompis :) Han bor en halvtimma me buss utanför bergen. Han är det vackraste jag någonsin har sett, ett perfekt utseende och en perfekt personlighet. :) Så jag ser framemot kvällen!

Time to get redy!

xoxo

Uppdatering!

Jag har inte haft tid att blogga på senaste veckan.. Inte för att jag jobbade specielt överdrivet mycket utan att det va så fint väder så jag ville inte sitta hemma o inne en sekund i våran grotta till kollektiv.
Men nu har regnet börjat igen o de sägs att de nu kommer regna ända tills våren... Så nu ska jag bli bättre på uppdatera bloggen :)

Hela förra veckan va jag ute o träffade vänner o hade kul :) Tråkigt att jag inte hann blogga eftersom att de blir allt för mycket att blogga om i ett inlägg.

Idag börjar jag kl 16. Jag har sovit ut o känner mej pigg! Snart ska jag gå o göra massa ärenden.

Hadé!

Dålig me uppdatering!

Nu harjag väl inga läsare kvar?! Har jobbat ihjäl mig dom senaste veckorna. Jobbat för mycket o sovit för lite. Vilket jag nu får lida med att ha sprängt ena ögat... ser riktigt läskigt ut. Hoppas på att de går bort snart. Har lovat mej själv att inte ta på mej dubbla pass något mer. Jag klarar inte de... Usch!

Nu måste springa till Monki!
Puss

Jobba jobba!

Det va inte en lugn start efter semestern. Denna vecka har jag jobbat varje dag + 3 dagar dubbelt. 1 av dom 3 dagarna är klara, nu är det bara idag och imorgon kvar... Jag sitter här o jämrar mig o vill att det ska va söndag nu! Men men, jag får bita ihop o tänka "thailand, tahiland, thailand". Bara 3,5 månad kvar innan jag är klar med Norge. Känns som att jag håller på att jobba av ett straff eller något, för kul är det inte! Jobba, äta, sova, jobba, äta, sova... Igår hann jag me att gå o träna i en timma. Sen gick jag o Matilda o handlade mat för veckan, fixade hemma (vilket ingen av oss hade haft tid me under hela veckan) Vek ren tvätt, tvättade upp smutsig tvätt. Så nu är det någolunda ordning i rummet iallafall. Tillskillnad från mitt övriga liv :)

Det är kul att va tillbaka på ett sätt, framförallt träffa alla kompisarna. Tror det kommer kännas tomt när vi lämnar Bergen. För det är en sorts sammanhållning här. Alla känner alla. eller åtminstånde vet man vem alla är. När jag va hemma i Sthlm så kännde jag mej så ensam, me tanke på att ingen viste vem jag va när jag tex gick över plattan. och jag visste inte vilka några av dom som gick för bi mej va heller... Kanske ska flytta till en mindre stad när jag kommer tillbaka till sverige? Har alltid gillat Skåne. Funderar att kanske börja plugga i det området :)

Nu ska jag gå iväg för 13 timmars arbete *SUCK*!! Som många frågar mej, hur orkar jag?! Bläää.. det gör jag inte!

Puss <3


RSS 2.0