Tung första dag

Jobbade extra på Monki i tre timmar... Ska vidare nu och jobba åtta timmar på Deli.

Tycker att det är intressant att de faktist börjar rulla in kommentarer :) Forsätt med det! Så forsätter jag läsa skyddslapparna ;) hö hö


Så trött på falska löfen

Varför lova saker när man igentligen inte vill göra det man lovar?


Jag blir så ledsen och trött... *Suck*...

Hemma i Sthlm!

Nu har nästan hela min semestervecka tagit slut... Men så mycket jag har gjort och varit med om. Det känns som att jag har rest in i framtiden och ut ur den samma dag, upp till månen, jupiter och mars och sen hem igen. Veckan har minst sagt varit händelserik. Jag har hunnit med att träffa dom flesta och dom bästa. Det har varit skratt och gråt, glädje och lycka men också sorg och tårar.
Jag har haft en underbar vecka hemma och jag vill inte alls tillbaka till Bergen i morgon för att på tisdagen börja jobba igen *suck*


Goooooood maaat!!

Glass me mamma <3

Jag o mamma va på bio

Melvin o Tessan

Murre o Tussen


Min älskade Farmor... :'(

Hej Farmor.
Jag saknar dej redan... Jag är så glad att jag hann träffa dig igår och ge dig en kram. Du såg inte så pigg ut och du hade ont i huvudet. Jag höll din hand och du klappade mitt hår. Du var så fin i din klänning.
När jag satt bervid dig på sängkanten och du såg på mig med dina fina blåa ögon och du frågade "Är jag död nu..?" Så kunde jag inte hålla tårarna borta... Jag känner mej tom. För 24 timmar sedan va jag hos dig, med dig... och nu är du borta. 
Jag har inga ord att skriva... Det gör ont i mig.
Men jag vet nu att du har det bra. Kanske du precis har träffat din hund Klara igen? Eller dricker flädersaft med din mamma? Jag vet att du kommer ihåg allting igen, du kanske tänker på hur du lärde mej vissla samtidigt som vi stod och diskade på Vätö? Minnena snurrar i mitt huvud...
Hej då Farmor, vi ses snart igen. Hälsa alla från mej... Älskar dej!

Farmor Gunnel Cavalli-Björkman ( 1932-2010 ) dog idag på eftermiddagen i en härninfarkt.

Saknaden är enorm... :'(


Knark är bajs!

Igår va jag väldigt trött, kunde knappt hålla mina ögon öppna, så redan kl 22 låg jag i sängen! Sen vaknade jag 10 timmar senare helt utvilad och pirrig inför kvällen :)
För ikväll ska vi alla Monki-tjejer hem till våran chef på middag och drink bjudning. Och det roligaste av allt är att vi ska kläut oss till någon kändis! Det va inte de lättaste att fundera ut vem jag kunde va. Alla sa typ Angelina Jolie eller Megan Fox (vilket gjorde mej glad eftersom att dom är så snygga) Men jag har nu bestämmt mej att vara: AMY WINHOUSE :D Kul va?!
Eve på jobbet ska hjälpa mej att fixa mitt hår och måla fejkade tatueringar precis som Amy´s. Sen ska jag ha på mej ett vittnätlinne, röd bh, höga shorts och pumps. Det kommer bli så grymt bra!!! Jag lägger upp bilder imorgon så att ni får se :)


Igår efter jobbet  gick jag och Matilda hem och planerade våran resa! Jag DÖÖR va jag längtar!!! vi kom så här långt. Sverige-Hong Kong. Honkong-Bangkok. I Thailand ska vi resa runt me buss och tuck-tuck tills vi tillslut känner oss klara för att åka från Singapore-Sidnye. Sen ska vi hyra/köpa en bil och bila längs hela kusten upp till Brisbane. Och därifrån vidare till Afrika. Men så långt har vi inte planerat än. Våra hjärnor kollapsade och hungern tog över så vi tog en paus i planerinen. Det känns så overkliget att kolla på en karta o bara tänka vi åker hit-vi åker dit- så är det as lång emellan. Men vi tänker "äsch" Vi ska ju va borta så länge vi kan, varför inte bara åka o se så mycket som möjligt då? Matilda har jag dubbat till min personliga reseledare. Hon är duktig och vet, tar tag i saker o ting och bestämmer! Till skillnad från mesiga mej som helatiden tänker, men oj, ska vi verkligen de eller "Jag vill åka dit o dit o dit o dit" Så hon tar ner mej lite på jorden igen. (kan bli lite över hipad när jag tänker på allt kul vi ska göra). Så jag är reseledarens sekreterare, jag för anteckningar, skriver upp priser, håller koll på slarviga reseledarens alla papper mm. Vi funkar bäst så! Jag o min älskade reseledare <3

Igår kunde jag inte somna förren 23, på grund av de jävla livebandet som har spelat VARJE torsdag HELA sommaren från 21-01! JAG HATAR DOOOOOM!
Sen vaknade jag i morse av 5 pundare utanför mitt fönser som stog och dealade knark! Äckliga äckliga människor!! Så skabbiga orena och högljuda.
Men knarkare finns det lite över allt här i Bergen, Det är inte alls ovanligt med hasch. Väldigt enkelt att få tag på om man nu vill det... På efterfester, på torget, i affären. Över allt säljs det... Jag förstår inte varför polisen inte gör något åt de?! Men men punda ner er allihoppa så jag kan se bättre ut ;) Loosers! Jag tycker verkligen inte om knark. Har aldrig testat och kommer aldrig att göra de heller! Knark är bajs.

Nu ska jag gå och träna i en timma! Haha, jusdet måste bara berätta att sist jag va o tränade hade jag springit i 45min (7.5km) och va helt död, skulle bara gå o göra några sit-up's o sen gå hem. Men nej nej, då kommer en kille som vi har gemensama kompisar med, fram till mig o frågar om jag vill träna me honom. HAHA. Jag, helt illröd i ansiktet och svetten bara rann, skämdes lite och ville inte verka mesig o säga nej (även fast jag hade blodsmak i munnen) och sa självklart ja :) 2.5 timma sennare kryper jag ut ur gymmet... Dagen efter kan jag knapt röra mej pga all träningsverk. Men det va kul, han va duktig :)

Nu när jag har ansträngt mej med ett lååångt inlägg så skulle jag uppskatta lite kommentarer <3


Gooood morgoooooooon Beeeeeeeergeen!

Torsdag morgon kl 8.10. Ska iväg o jobba alldeles snart.

Nu e det bara fredag, lördag och sen e jag hemma på SÖNDAG! Åh va jag längtar!! 102 dagar sedan jag kramade mamma <3 Det känns lite overkligt på nåt sätt att jag ska hem igen. Finns Sverige kvar? Hehe, ska bli så sjukt kul att träffa alla igen!! Speciellt Melvin som har blivit så stor och redan har hunnit fått tänder! Galet va tiden springer iväg.

Peace out!

Rubrikerna börjar ta slut...

God morgon!
Nu har jag druckit upp morgonkaffet och ätit upp mina knäckebröd. Tar det lugnt framför tvn, kollar på Animal Planet.
Skulle lätt kunna somna om. Men de går ju inte eftersom jag ska öppna butiken idag.

I söndags kom Matilda hem <3 Så det firade vi med att gå ut på Ricks! Innan hade vi förfest hos oss med två av våra roomies + Lisa, Nathalie och en vän till Robert (Roomie nr 2), Hans. Vi hade sjukt kul hela kvällen med flaskansnurrar, skratt, dans och mycket svett. Klockan 03.30 vinglade vi hem och jag fick  6.5 timmars skönhetsömn innan jag va tvungen att gå upp till jobbet.

Dax att gå och jobba 8 timmar :) Nu är det bara 4 dagar kvar tills jag är hemma!! Wiiie! LÄNGTAR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!


Hej

Idag vaknade jag tidigt av mig själv. redan kl 9.30!
jag gick upp och traskade iväg till solariet och stekte mig i 18 minuter. Nu sitter jag och äter frulle!
gröt+kaffe.

Kikade runt lite på Facebook. Och inser nu att 9.30 inte alls är tidigt. Alla mammor och pappor som skriver om hur deras barn är så morgonpigga och att dom redan har hunnit varit uppe på promenad, duschat och handlat och gjort massa saker innan jag ens har gått upp, 9.30.
Om några år, när jag själv sitter med en bebbe i famnen kommer jag kolla tillbaka på detta inlägg o tänka på hur skönt jag hade de som kunde sova bort heeeela förmiddagen till hela 9.30!!!! Haha

Ska iväg o jobba om 10 min. Monki idag!
Funderar på att gå ut ikväll, jag e ledig i morgon :) Kanske bara tar det lugnt och satsar på söndagen istället då jag vet att ALLA ska ut :D

Puss på er!
Miss u all

Liiite för liiiten för eeen Stockholmaree som har bott iii NY iii eeett år ;)

Fredagen den 13 är här!!
Tror ni på skrock? Jag undrar varför just fredag och 13 blir till en olycksdag? Vem har kommit på det lixom? Jag tror min fredagen den 13 va igentligen onsdagen den 4de, för då gick allt fel hos mej. Jag undrar om man bara ska bli rädd på fredagen den 13de och tänka på allt man gör och går igenom. Så tillslut när dagen är slut så sammanfattar man allting och kommer fram till att det va en mycket olycksdrabbad dag...
Men om man tänker efter vad man går igenom alla dagar så är det ju inte bara på fredagen den 13de man tex tappar glas, snubblar o rammlar, spiller på sig eller råkar ut för något otrevligt. Det är bara det att man lägger märket till det så mycket mer just för att det är FREDAGEN DEN 13DE *boouuu*

Vaknade vid 10 låg kvar i sängen och funderade på mitt liv, medans jag hörde regnet smattra längs rännstenen. Jag tycker om att sova me fönstert öppet, så de blir kallt i rummet, men under mitt täcke är det varmt och skönt. Efter lite tankar fram och tillbaka om hur mitt liv är så bestämmde jag mej för att det är bra! Jag är duktig och att jag faktist ska åka ut i världen och bagpacka, som alltid har varit en av mina drömmar! Jag har haft några mål som jag satte upp för mej själv sen jag va liten. Det var att:

Gå ut gymnasiet med fullt betyg. Check!
Skaffa mig ett körkort. Check!
Åka som aupair till USA. Check!
Bagpacka jorden runt.
Skaffa mig en utbildning.
Jobb.
Lägenhet.
Familj.

Känner mej stolt att jag har klarat av 3/8 på min lista! När jag kollar på den så är det bara roliga saker som är framör mig :) Men jag har insett att jag ska leva i nuet också. Njuta av vardagens små saker.

Bergen är faktist ganska bra. Liiite för liiiten för eeen Stockholmaree som har bott iii NY iii eeett år ;)
Men staden har endå sin charm. Alla känner alla (på gott och kanske ännu mer ont) Om jag går genom stan stannar jag misnst 3 ggr och hälsar på någon jag känner. Om jag går ut så garanterar jag att minst 15 stycken som jag känner är på samma ställe ( 35st (minst) om jag går ut på en söndag till Ricks)

Nu ska jag traska iväg i regnet. Ska gymma!! GO GO GO!

Snart är jag hemma i sverige! Jag längtar så jag DÖÖÖR!! 8 dagar kvar *wiiie*

Puss o kram gummibanan

Kämpe sliten

Nu ligger jag nerbäddad och har kollat på filmen "Farsan". Inge vidare bra film,  men endå helt okej.
Jag hatar torsdagar!! för då har den närmsta puben (20 meter bort) live band som spelar från 10-01!! Jag är dödstrött men kan inte sova tack vare det!! Jag blir GALEN!

idag har jag först jobbat 8-12 på Deli. Sen 16-21.30 på Monki. Har varit sjukt trött eftersom jag inte har direkt fått så mycket sömn dom senaste nätterna. I morgon börjar jag inte förrens 16 och jobbar till 24 så då ska jag sova ut! Sen iväg o träna :) tror jag kan börja skymta en lite förändring på min kropp nu. Lite fastare mage och lite hårdare lår :)

Natti natti

I kväll har Iron Maden konsert.

Inatt va en konstig natt... Jag somna sent, vakna 5 ggr under natten och gick upp 5.45. la men igen 6.15 och upp igen 8.30. Så istället för gymmet gynnade jag mig lite extra sömn nu på eftermiddagen. I kväll ska jag jobba, Iron Maden har konsert så vi beräknar att det kommer bli full rulle!

Igår efter jobbet va jag me Evelina. En jobbakompis från Monki :) Först va hon med hem till mig och hjälpte mej komma in (för jag hade glömmt nycklarna inne :/ ) Sen gick vi hem till henne och åt taccos. Sen klippte hon mitt får-hår och efter de kollade vi på en film. En riktigt mysig kväll :) Och håret blev JÄTTE fint! Tack Eve!! :)


Till Kine: Hej! Va kul att du skrev en kommentar :)
Haha, den ena killen bor ju i Oslo, så han hör jag inte av så mycket längre. Den andra kille träffar jag faktist lite då och då. Vi såg soluppgången en morgon ute vid Bergens-slott. Väldigt fint :) Himmlen va rosa och två svanar simmade runt i en damm tätt intill oss på en parkbänk. Mys! Men vi får se hur det går med honom... Om jag säger som så, så är inte allt guld och gröna skogar. Mycket ligger ivägen för att kunna säga att han e perfekt. Men men.
Me träningen går det bra. Skönt att kommit igång! Jag tränar på SIB, Vektartroret. Helt ok gym, massa snygga biffar att spana in när man står o svättas ;)

Nu ska jag iväg på jobb!

Ha de

Uppe me tuppen :)

God morgon!

Jag vänder o vrider på mina dygn något fruktansvärt. Igår vid den hr tidedn hade jag precis slutat jobba ett helt natt pass och va på väg hemmåt för att sova. I dag sitter jag o har prcis ätit frukost (gröt + kaffe) och ska snart ge mej iväg mot ett 8 timmars pass på Monki. Jag märker mest på min mage att jag den har lite svåt att ställa om sig efter mina fram-och-tillbaka-dagar.

Jag tycker iaf att jag mår mycket bättre nu efter jag har börjat träna! Jag är inte alls lika trött längre och min mage är inte alls lika uppsvullen :) Ska köra idag igen! Direkt efter jobbet :)

Nu måste jag gå... Ha en fin dag alle sammen!

Oj, jag har ju visst en blogg:)

Har totalt glömmt bort att blogga!
Har haft för mycket annat att lägga tankarna på så bloggen har helt enkelt bara varit bortglömd i några dagar.

Jag har jobbat, tränat och träffat vänner.
Saknar dock Matilda här hemma... Känns som att hon har varit borta i en evighet! Tror jag har börjat vänja mej o vara ensam. Göra vad jag vill när jag vill :) Men jag längtar tills hon är här igen så jag kan gnälla på att hon måste ta bort sina kläder på golvet eller håret i hårbostern ;)

Nu ska jag sova för imorgon ska jag öppna på Monki!

Städvecka, Dejt och Sex and the City

Igår va det lördag. Jag va ledig hela kvällen och börjar inte förrens kl 16 idag. Men endå bestämde jag mig för att bara vara hemma och kolla på "Sex and the City". Från 7 på kvällen till 1 på natten satt jag och så avsnitt efter avsnitt. Jag satt i fotöljen, jag låg i sängen, satt på bordet, låg på golvet. Tillslut bestämde jag mej för att stänga av serien och sova. Vaknade 10 timmar senare. Satte på dvdn och ett nytt avsnitt. Är jag beroende? Eller har jag bara så otroligt tråkigt? Vårat rum ar som en fängelse cell. Rummet är 14 kvm, har en grönblå heltäckningsmatta, vita väggar och en tråkig lampa i taket. Här inne bor jag... Det är mitt hem. Längtar så otroligt mycket efter att köpa mej en egen lägenhet, som jag kan inreda med mina saker, göra fint, köpa gardiner, blommor och mya till allt me tända ljus och trivas!

Imorgon ska jag på en ny dejt :) Eller jag vet inte om jag kan kalla de dejt... Jag ska träffa en kille. Han brukar handla av mej på Deli så en dag gav han mig sitt nr och jag vågade skicka ett mess och på den vägen är det :)
Vet inte riktigt än va vi ska hitta på... Han har en bil, så jag skulle vilja åka någon stans. Kanske om det inte regnar kan vi åka o kolla läget utanför byn? Skulle vara trevligt.

Det är våran städvecka i kollektivet. Ännu en anledning till jag jag vill bo själv! Kunna bestämma själv när man ska städa, eller inte städa! Fast lite skönt är de att det inte är smutsigt o skitigt här vi bor. Alla är faktist mycket duktiga på att ta upp efter sig. Dom mest slarvia är nog mig och Matilda :) Så nu ska jag ge mej ut i vardagsrummet och svängra runt me snabeldraken och fånga alla små dammrottor :)

16-24 på Deli ikväll. Funderar på om jag ska ut efter de? Söndagarna på Rickś brukar vara riktigt roliga. Många ska ut, men jag orkar inte vara sliten på måndag. Hmm, funderar fortfarande....

Tjjing!

RSS 2.0