Home sweet home...

Nu är jag hemma igen i kalla sverige. Snön ligger som ett tjockt täcke över hela stockholm och det är minus 16 grader ute. Hemma ser allt precis lika dant ut, en o annan ny tavla sitter uppe på väggarna men annars tycker jag inget nytt har hänt. Utanför lägenheten har dom nästan hunnit bygga klart alla bostadsrätter och liljeholmstorget har blivet en stor galleria.

Jag har spenderat två dyngn med Tessan och Melvin. Gud va fin han är! Den finaste, vackrast och goaste bebisen jag någonsin har träffat.
Tessan ser ungefär lika dan ut som jag åkte, något blekare och tröttare var hon när jag va där. Men de e nog inte så konstigt när hon har en liten prins att mata nätterna långa :)

I kväll ska jag och Tussen äta räkor och dricka vin :D *Myyyyys* Sen ska vi ut i storstaden och göra stureplan osäkert. Men innan dess ska jag hinna förbi Farmor och Farfar på en fika och visa upp mig :)

Nu ska jag gå o smörja in mina ben som börjar se ut som elefanthud pga det kalla vädret.

Saknar mina råbåtar i USA... Känns fortfarande som att jag bara e hemma på besök och kommer snart tillbaka till er. Viket dock inte är fallet :( *snyft*

Kort inlägg från Hawaii

Wakiki beach



Vi har det varmt, skönt och underbart!

En dag i New York med Mamma

Idag vaknade vi, gjorde oss klara, gick ner och åt frukost på ett litet café och sen gav vi oss iväg för att SHOPPA!!

Vi har handlad: Skor, Skjortor, leggings.
Sen blev det lunch på Hard Rock Café. Jag åt en hamburgare och mamma en caesarsallad. Till efterrätt delade vi på en glass bomb! *mums*

Sen vidare ut i kylan o gick i väg för att fixa både tånaglarna och (finger?) naglarna :) Jätte snygga me fransk manikyr. Efter det vart de lite mer shopping: koftor, läppstift, linnen.

Till middag åt jag en caesarsallad och mamma beställde en tomatsoppa.
Efter middagen bestämde vi oss att de fick vara nog, då hade vi nämligen sprungit runt i affärer i 11 timmar!!

Nu ligger vi som två döda sälar i sängen med svullna och något blåfärgade fötter :)



Jag är så glad att jag har mamma här! <3






Imorgon bär det av till HAWAII!!!



Äntligen är mamma i NYC med mig!!

Nu ligger vi i sängen och ska snart släcka lampan och sova. Vi har hunnit kolla i affärer, strosat längs Brodway och kollat in Time Square. På vägen tillbaka till hotellet tog vi ett fikastopp med varm choklad och muffins.

ÄNTLIGEN är mamma här, som jag har längtat efter henne :)

Världens finaste o bästa mamma <3


GRATTIS TESSAN OCH JOCKE FÖR ERAN FINA SON!!

Idag vaknade jag av att Tessan ringde och väckte med med orden "han har kommit nu". Jag blev så glad o exalterad att jag började gråta av lycka! Men samtalet blev tyvärr inte långt alls som att min jädrans mobil dog! Jag blev så ledsen o besviken på mig själv! DUMMA DUMMA mobil! Så igentligen vet jag inget mer än att herr bebis äntligen tittade ut :D

Ett stort GRATTIS till Tessan och Jocke! Bra kämpat Tessan, du är bäst! <3


Färdig packad!

Jahopp, nu sitter jag i mitt rum med alla mina kläder nerpressade i mina resväskor. Det ekar när jag säger "HoHo" mellan väggarna i mitt rum. Känns tomt, naket och kallt. Men vilken lättnad! Jag har haft ångest för att packa.
Allt fick tyvärr inte plats, MYCKET har rensats ut. Känns nästan som allt (?) Sen fick jag köpa en extra väska som min lilla mamma få hjälpa mej att ta hem. Hon ska också ta med sig en vaccum-påse som vi ska använda åt alla mina jackor som förtillfället ligger i paperspåsar, pga att dom defenetift inte fick plats! Så uppenbarligen har jag inte rensat ut allt (!)

Annars då?

Jo, jag e nervös. Min mage har inte varit sig lik nu den senaste veckan. Jag sover dåligt, drömmer mardrömmar (om den jäkla filmen "Paranormal activity", som vi såg förra söndagen) Jag har här med bestämmt mej för att aldrig mer kolla på läskiga filmer! Så onödigt, sitta o va rädd i 1.5 timma och sen inte kunna sova på minst 2 veckor! Nää de får räcka! Period ( . )

Barnen är förtillfället borta=SKÖNT! Så jag blev ledig i två timmar=Ännu skönare!
Ikväll ska "fantastic four" ut i RVC och göra gatorna osäkra :) Sista helgen me gärn-gänget...Sorligt.

Tänker på Tessan minst 26 ggr varje minut! Hon ska nämligen in o kläcka herr bebis vilken minut/timma/dygn som hellst!! Hon har lovat att ringa innan hon åker in, ska ge henne lite "pepp talk" och säga åt henne o andas som man ska andas när man ska föda. Jag har ju sett att de e viktigt på tv/filmer. Så maybe a baby när som hellst! *iiiiiiiiiiiiiih*

-See you later aligator!
-In a while crocodile!


I saknaden av Kombo <3

Den finaste hunden finns inte längre... Min älskade "systers son" gick ifrån oss imorse...

-Du har lämnat ett stort hål efter dej och saknaden är enorm! Men jag VET att vi kommer ses igen! Jag vet också att du har träffat Muffie, gammelmormor, gammelfarfar och gammelfarmor.
Bergis så står du just nu i vattenbrynet och väntar på att gammelmorfar ska kasta pinnen i vattnet så du kan simma och hämta den. Fia sitter i gammelmormors knä och fnissar åt dig när du hoppar i vågorna.
Där du är nu, skiner alltid solen och det är alltid varmt i luften...
Jag älskar dej Kombo och längtar tills vi ses igen, i Nangiala <3


Kombo va en mycket pigg och glad hund som gick bort från oss aldeles förtidigt, bara 3 år gammal...


Jag älskar dej

Plötsligt slog det mej...

Att jag faktist SKA åka hem igen!

Jag blev plötsligt rädd och fick kännslan att jag inte alls vill åka. Vad ska hända här näst? Panik över att allt ska bli precis som "vanligt" som allt va innan jag åkte hit. Alla töntar i Centrum som ska sitta där o vinka. Ahh, jag vill inte!

Här kan man ju prata svenska utan att någon fattar vad man säger... Inte bry sig allt för mycket om man gör bort sig för att man ska ju endå åka hem. Vara saknad... Känna en enorm glädje för lite lösviksgodis som kommer på posten.

Känner mej rädd för framtiden...

Grattis varldens basta Tessan!!

Idag fyller Tessan 24 ar! Jag onskar jag kunde vara hos henne o ge henne massa paket o god tarta... Jag saknar Henne sa att jag haller pa att spricka, men snart snart sa kan vi kramas igen o ta igen allt vi har missat under ett ar!
Sen kommer det tillokning till varan lilla grupp! Herr bebis ar snart pa vag att klackas, langtar efter honom! Kommer gulla o pussa han sonder och samman :)


Tack för att ni finns <3



Utan er skulle min fritid vara lika grå och torr som huden på en elefant!
Ni förgyller mina dagar med skratt, kärlek och mat.
Ni är vacka, underbara och något störda.
Tack för alla minnen.
Ni är bäst!

<3

Fett-racet

Min käre far kom på en briljant idé för 8 månader sedan efter han för sin fasa såg hur fet jag hade blivit av att då ha varit i hamburgarnas land i bara 4 månader. Familjen Cavalli-Björkman skulle vara med i ett "fett-race" Den personen som hade förlorat 10 % fett på 8 månader skulle få 10000:-

Sen den dagen har jag konstant varit på gymmet minst 2 ggr i veckan!
Men jag lyckades också!! Det har inte varit en dans på rosor.
Här har ni bevisen som jag var tvungen att maila till pappa den 15 varje månad:



för att vara extra klar så är värdena i lbs!!


Före Efter




Hemma hos Jess

Nu klagade alla tre att jag ar usel pa att uppdatera... -Ja, jag vet, jag ar vardelos. Men Jag har for kul for att hinna med och blogga.

Snart ar det dax att bege sig fran staterna hem till lilla landet lagom, Sverige.
Jag har splittrande kannslor, kommer sakna ihjal mej efter mina underbara fina vanner jag har fatt. Vi har ju sa sjukt kul ihop, med alla intarn-skammt och allt sjukt kul vi gor.
Men guuuud sa skont det ska bli att komma hem och fa sova i sin egna sang!

Om exakt en vecka sitter jag och klamrar mej fast i min mammas famn <3 Jag kommer krama ihjal henne!
Sen blir de HAWAII!!! Jag langtar ihjal mej! Varmen, stranderna, havet och MAMMA!!


RSS 2.0