Happy Hanukkah

Inget nytt ang kalsong-dramat... Vi får vänta och se vad som händer.

Idag är det sista dagen på Hanukkah firandet. Har varit lite kul o se hur Judar firar julen.
Men saknar julgranen, pyntet och myset inför julafton... Har tyvärr ingen julkännsla alls men i helgen ska det komma snö. Jag längtar!

Annars är allt som vanligt. Gavin är fortfarande lika elak och otrevlig mot allt och alla, dock är han frisk från svineflun nu.
Peyton är glad och rolig och har blivit mycket snällar och bättre tycker jag.
Landon säger inte så mycket, men han är oftast gullig och snäll.

Trevlig helg!

22 dagar kvar (tror jag)



Kalsong drama!

Min värdmamma har hittat ett par kalsonger i tvätten som inte är min värdpappas!!
Så han hade anklagat min värdmamma (såklart) att hon hade varit med någon annan. Vilket hon (såklart) sa att hon inte hade...
Så hon frågade mej om jag använder kalsonger eller om jag har tvättat någon annans kalsonger. Mitt svar va (såklart) -Ehh nej, varför skulle jag ha gjort de?
Så frågan gick vidare till våran städerska Isabel. (som tidigare, för flera år sen, hade tagit med sig sin tvätt och glömt sina trosor som min värdmamma hittade och (såklart) anklagade min värdpappa att ha varit med någon annan. Men den gången hade hon ljugit och sagt att de inte va hennes. Men flera veckor senare hade lättat på sitt hjärta och erkännt att det va hennes...)
Men hennes svar va också -Nej...
Så Min värdmamma ringde våran andra städerska Avely. Men hennes svar vart också (såklart) -Nej.

Så mysteriet med kalsongdramat är inte löst. Är det så att min värdmamma träffar någon annan? Är det Isabel som tvättar sin familjs kläder här igen? Eller är det Avely som anväder kalsonger och glömt kvar dom i tvätten?

Otroligt spännande och se hur det hela slutar! Kanske i en skillsmässa? Eller avskedning? Som tur är har jag rent mjöl i påsen och njuter av ett alldeles eget "Desperat house wifes" på Hewlett lane ;)


Längtar ihjääääääl mej efter er!!

Jag kan längta så mycket att jag börjar gråta...
Ibland när jag längtar som mest känns det som att det är 100 år tills jag ska åka hem. Men på fredag är det faktist bara en månad kvar...

Synd att man inte kan skriva vad som hellst här, som att någon har tjallt om min blogg.
Funderar på att sätta ett lösenord på bloggen så att bara dom jag vill ska läsa den kan läsa den. Är det möjligt?




33 dagar kvar

Lite haning...

Anda sen vi kom hem fran Washington har jag kannt mej lite trott o haning. Det borjade med att jag tappade rosten och hade ingen rost alls i sondags. Mandagen va jag brutalt trott och fortfarande hes. Sen igar hade hes-heten borjat ga over och krypt sig ner mot luftvagarna och tryckte dar istallet. Sen idag har jag kannt mej haning o trott. Hoppas att det gar over snart och inte blir varre...

Annars rullar dagarna pa som vanligt. Langtan efter Mamma och Hawaii blir bara storre ju narmre datumet jag kommer.

Snart kommer Evylyne och ska "jobba" med mig. Hon ar ledig idag och kommer hit for att gora min dag roligare, (helt frivilligt)!!



39 dagar kvar...



Washington D.C

(Jag orkar inte skriva själv så hela texten är kopierad från Emmas blogg! Tack Emma för ett bra blogg inlägg!!)

Har haft en sjukt rolig helg med sjukt roliga tjejer! :D


Vi har haft ett sånt flyt hela helgen, med verkligen allting. Fast det sista som hände innan vi åkte hem igår var att vi fick parkeringsböter på 100 dollar men det gjorde inget.

Lördag morgon halv 7 åkte vi mot D.C. Det tog oss runt 5 timmar att ta oss dit. Igår på vägen hem tog det 8 timmar... Trafiken stod helt still på vissa ställen, och stressade idioter hade krockat in i varann typ överallt.

När vi kom fram åkte vi till hotellet och lämnade våra grejer sen åkte vi ut och turistade!

D.C är verkligen en supermysig stad, en ganska liten stad med drygt en halv miljon invånare. Inte alls som New York med alla skyskrapor. Vi bodde på ett Holiday Inn i Georgetown, en av stadsdelarna. Jättefint hotell som låg granne med en stor kyrkogård haha.

Vi körde nån slags speedturistning; Vita huset, Washington monument (eller Pinnen som vi kallar det) och alla andra tursitiga monument och grejer man "ska" se. Sen åkte vi till ett rymdmuseum och kikade lite. På kvällen blev det utgång och även där anammade vi speedturistning; 4 klubbar hann vi med under kvällen och natten. Ingen aning varför haha, men grymt skoj hade vi!

Igår blev det en sen frukost sen åkte vi tillbaka till Obama för att ta lite bilder från närmre håll. När vi kom dit i lördags stängde dom nämligen av där framför så vi kunde inte komma fram. Så vi knallade dit en snabbis och när vi 20 minuter senare kom tillbaka till bilen så hade vi fått parkeringsböter. Så där slutade väl vårt flyt för den här helgen. Sen fastnade vi i trafiken också, men det var mysigt ändå :)

Vi har blivit ett sjukt härligt gäng som har så himla roligt, så den här helgen blir verkligen ett minne för livet :)

RSS 2.0