Torsdagkvæll

Idag har jag jobbat, shoppat (morgonrock før bara 150kr), solat, lagat mat och vikt tvætt.
Inte något speciellt kul har hænt. Det har varit lite sol ute men fortfarande iskallt :(
Nu ligger vi som två sillar i soffan och ska snart gå o lægga oss.
Sov gott

Regn och 12 grader

I stockholm ær det 28 grade och sol. I Bergen ær det 12 grader och regn... *suck*
.
Idag har jag tvættat, bæddat rent och stædat :) Så flink jag har varit ;)
Ska snart ivæg på jobb. Idag ær det 5 timmar på underklæder, dær tycker jag det ær roligast och jobba. Det går førøvrit bra på jobbet och jag trivs :)
.
Idag ær Lobo 6 veckor :) och det ær 18 dagar kvar innan vi ska hæmta hem honom <3 Vi længtar såååå! Vi har læst alla sidor på nætet om valp-tips :) Vi kan nog inte bli mer førberædda æn vad vi ær nu :) Vi kan allt :P
.
Behøver en tur kompis så att jag kan bli av med allt "sambo fett" som har smygit sig på dom senaste nånaderna...
.
6 veckors bilderna på Lobo
Ær han inte det søtaste du har sett???!!!

Hej hej hej!

Nu tænkte jag børja blogga igen!
.
Jag har varit ute och rest i Asien och Australien i 3 månader och en vecka. Vilket va en fantastisk upplevesle som jag ær otroligt glad øver att få ha varit med om! Vi har badat med delfiner, klappat kooalabjørnar, hållt i krokodiler, sovit under bar himmel, blivit uppæten av mygg, ridit på elefanter, klappat tigrar, hoppat med rep från 40 meter, træffat underbara mænniskor, dykt på korallrev, snorklat med havsormar och skølpaddor, matat vilda apor ætit kængru och mycket mycket mer! Skulle inte kunna få med mej allt under bara en dag.
Ångrar lite i efterhand att jag inte bloggade under tiden, men det fanns inte tid før det. Tiden gick åt att sola och bada och njuta av ledigheten!
.
Men... Nu ær jag tillbaka in real life. Blivit sambo med min underbara pojkvæn Ole och har flyttat tillbaka till Bergen på obestæmd tid. Vi væntar på att få åka och hæmta hem våran siberian husky valp Lobo.
Om tre veckor ær han hos oss!!
.
Æntligen har jag hittat en mening med att slå mej till ro. Leva vardagslivet tillsammans med Ole och mina vænner hær i Bergen. Och jag stormtrivs!! Bortsett från det tråkiga vædret och att jag ær så långt bort fråm min familj och vænner så ær jag ortroligt lycklig.
Jag har fått ett vikariat på Lindex i Galleriet i Bergen centrum. Jag trivs bra och får jobba mycket mer æn vad kontraktet sæger! Det ær bra, behøver pengar nu, spar pengarna børjar gå mot sitt slut...

Lobo


Hær ær bilder på våran underbara Lobo, han ær en siberian husky valp som føddes den 18 maj på Broscheit Fang´s Kennel i Helsingborg, Sverige. Han ær den først fødda av 4 valpar. Tre hanar och en hona.

Lobo betyder varg på spanska.
1 vecka
2 veckor
3 veckor
4 veckor
5 veckor

RSS 2.0