Ny opererad...

Dom senaste dagarna har infalmmationen blivit værre... Och i går var toppen nådd och jag klarade inte av smærtorna længre. Emelie var så snæll och føljde med mig till sjukhuset. Dær jag hade tid hos en doktor klockan 17. Efter hon hade undersøkt mej så sa hon att jag var tvungen att orereas med det samma. Var ingen idé att vænta, før smærtan skulle bara bli værre och inflammationnen skulle bara bli sæmre.
^
Efter jag hade sat hej då till Emelie gick jag o tog bort mitt nagel-lack, mitt smink och mina percingar. Tog en smærtstillande tablett och gick o la mej i sængen och bara væntade tills det skulle bli min tur.
Kl 22.10 kom en sjuksyster in och gav mej ett hårnæt och långa strumpor att dra på benen. Jag blev ner rullad till operationssalen. Dær inne va det vældigt ljust och kallt. Alla hade på sig vita rockar och hjælpte mej vældigt bra. Nær jag låg o hade fått kanylen på handen, plåster med slangar i øver brøstet och jag hørde hur mitt hjærtat slog på skærmen brevid mej blev jag helt pløtsligt vældigt rædd... Jag tænkte att dom kanske ger mej før mycket sømnmedel så att jag inte vaknar igen, eller att dom ger mej før lite så jag vaknar mitt under operationen. Pipet på skærmen pep fortare o fortare. Då frågade sjuksystern om jag va orolig och jag svarade -Ja. Då gav hon mej lugnande och strax dær eftrer somnade jag.
^
Vaknade 1 timma senare av att jag sjælv græt. Sjuksystern kom på en gång och gav mej Morfin genom kanylen på handen. Men jag hade fortfarande ont, hon gav mej lite till. Væntade ett tag men smærtan va kvar. Så då fick jag mera morfin och tillslut va smærtan borta och jag sjønk in i en lugn værd och slummrade in...
En timma senare, 00.30, Rullade dom in mej i rummet dær jag hade legat o væntat innan jag skulle opereas. Dær inne låg det redan 3 andra och snarkade. Jag låg vaken ett långt tag innan en sjukskøterska kom in me øronproppar till mej...
^
kl 7 va den førsta uppe, tænde lampan i taket så att vi alla andra i rummet också vaknade. Jag låg o halvsov till kl 8 då jag fick frukost. Kænnde mej lite lyxig o få frulle på sængen men hade tyværr ingen aptit så jag kollade mest på brickan med te, mackor o lite frukt i bitar. Såg gott ut...
Slø sov till 10 då jag frågade om jag kunde åka hem. Kunde inte sova nær alla høll på o bøka i rummet. Den ena pratade høgt i telefonen, den handra hade sin kille på besøk o den tredje skrapa me skeden i tallriken. Jag va trøtt på allt o ville hem. Så halv 11 gick jag. Jag tror att jag fick gå, men ær fortfarande lite osæker. Men efter som att dom inte har ringt o letat efter mej så antar jag att de va okej :)
^
Tog taxi hem, 170:-... Krøp ner brevid Ole och han høll om mej och jag kunde æntligen kænna mej trygg o jag somnade om på 5 sek... Nær jag vaknade andra gången skulle Ole ivæg till jobbet. Innan han gick drog han ner alla persigenerna i vardagsrummet hæmtade tæcket och gav mej två mackor, ena me salami o den andra me skinka o paprika och ett stort glas juice. Han ær min ængel <3

Jag vill ha en hund!

Sitter o tittar på Animal Planet och alla super søta hundvalpar! Åååh... Så fort jag kommit tillbaka från min resa, bestæmmt mej vad jag ska gøra me mitt liv och slagit mej till ro ska jag køpa en vovve. Ønskar att jag kunde adobtera Dexter från min værdfamilj i USA... Det va den søtaste och finaste hund jag någonsin har sett! Saknar honom något fruktansvært!!
^
My lovely Mr. D <3
¨~¨
Igår gick vi o la oss vid 1 vi sov som små ænglar fram till halv 3.30 då Oles grannar kom hem från krogen och bestæmde sig før att ha værldens efterfest till ca 5.30 på morgonen!!! Inte kul... Som tur va kunde jag sova hur længe jag ville men stackars Ole skulle upp 6.30... Stackarn.
Idag ska han på julbord efter jobbet, så jag har dragit ihop tjejerna på taccokvæll och mys hær hemma.
¨~¨
Jag har fått en inflammation i huden och ska æta penecelin i 10 dagar... Inte kul. Usch va ont det gør :( Knaprat voltaren och penecelin dagarna långa. Har varit hos doktorn 2 ggr och ska dit igen på onsdag... Dom ær næmligen inte riktigt sækra på vad det kan vara :/
^
Nu ska jag vika dom sista klæderna i våran klædhøg, sen ska jag sætta på en ny maskin så vi blir klara me tvætten nån gång! Sen blir de dammsuga och gøra fint før tjejerna :)
^
Snakkes!

Jag lever!

... Bara så ni vet ;)
Kommit in i en blogg svacka...
^
Jag kilar fortfarande stadigt me Ole-Petter o vi har kul o mysigt i hop :) Har som gott som flyttat in hos honom. Vilket iof hænde redan efter førsta dagen vi træffades :) Men nu ær alla klæder hær o jag har fått en egen hylla på toan ;)
Kommer bli jobbigt och læmna honom om nån månad før att resa i 4 månader... :'(
^
Det går bra på jobbet, har fått många extra pass så jobbar 100% dær nu :) Trivs som fisken i vattnet me mina underbara kolegor! Love you all <3
^
Saknar min familj, mina vænner och min slæckt i Sverige. Ska bli såå mysigt o kul o komma hem under jul och fira julafton med dom <3 LæNgTaR!
^
Ole-Petter och jag på Gallerifesten

RSS 2.0