Sandra!

Hej Sandra!
Jag tänker på dej ofta, undrar hur du mår, vad du gör och hur allt är med dig. Du va min bästa vän, va hände med oss? När tog våran vänskap slut?
Det går ju inte att få tag på dej längre. Aldrig inne på MSN, du har ingen facebook, jag har inget nummer och du svarar aldrig på mina mail...
Under dom här åren som har gått, utan att höra ifrån dig har kännts tomma. Du som brukade va 50 meter ifrån mig, under samma tak. Bara en port ifrån. Kunde springa till dig på 15 sekunder och krama dig om jag ville...

Kommer du ihåg första gången vi träffades? När jag glömde ta av mig vanten när vi skulle presentera oss? Haha. Vilken ångest jag hade :) Eller då vi åkte till Gävle och fick köra hem i ösregn utan vindrutetorkare:) eller våran road trip till Västerås med "din" BMW? Eller alla dom gångerna när vi vinglade hem från stan, eller gick på skumma efterfester. Kommer speciellt ihog han som bjöd på champange som va ganska söt med mössan på, sen när han tog av sig den så va han helt flintis. Kommer du ihåg honom? haha! Alla våra promenader. Allt skit som du fick gå igenom.. Jag trodde aldrig att våran vänskap skulle ta slut. Det va ju du och jag...

Nu känner jag dig inte längre. Vem är du? Vart bor du? Jobbar du kvar på samma jobb? Du ska gifta dej, få en liten bebis. Jag är så glad för din skull! Och som du skrev, du är redan vuxen. Jag är stolt över dej :) Önskar jag kunde få vara med i ditt liv och finnas vid din sida...

Som du kanske vet har jag inte blivit vuxen... än.   Jag lever kvar som att jag vore 20 fortfarande. Hänger me 20åringar (no hard feelings I love you all) lever livet som att tiden har stannat på år 2006. Ett totalt annat liv än dej. Jag lever kvar i det gammla. Medans jag ser alla mina jämn åriga vänner åldras i tackt med åren och skaffar sig utbildningar, familjer och barn... Det är många gånger jag tänker att jag också borde ta tag i mitt liv och styra upp ett normalt liv... Men inte än, jag ska resa och utforska världen först. Svensson livet får vänta några år på mej :)

Jag kommer hem vecka 34. Vill du ses då? För Sandra, du är saknad. Todde bara att du hade glömt mig...



Du va min vapendragare kära Sandruttan <3  :)

Tjaba tjena hallå :)

Igår gick jag upp kvart i 8! Knatade iväg och mötte upp Emelie och Negisa för en road trip till Åsane och IKEA! Anledningen till att vi åkte så tidigt va för att parkeringspengarna tog slut då, så istället för att Emelie skulle få traska iväg dit själv tidigt på morgonen bestämde vi oss för att vi lika gärna kunde åka då :) Vi åt en GOD (Fantastic 4; "Mmm den va god!") reeekmacka till frukost och sen kollade vi i affrer och jag hittade en lång brun klänning som jag köpte :) Den hade kostat 600:- men va nersatt till 175! Jätte fin är den :) Känner mej som en snygg faransk kvinna på en sandstrand när jag har den på mej :)
Sen åkte vi till IKEA och varvade varuhuset misnst 3 ggr!!! Vi åt köttbullar på resturangen och mjukglass vid kassan!

Efter de åkte vi hem och lämnade tillbaka bilen. Och mötte upp Emeilies jobbakompisar för en öl på Silver. Jag stannade till 10 sen blev jag dödshungrig o va tvungen o gå hem... Då gjorde jag egenlagad pytt o svullade ostbågar till filmen "World trade center".
Sen gick jag ut en stund och mötte upp en nybliven vän, Espen (som jobbar som vakt på Rickś) och babblade lite med honom innan jag slutligen gick in igen o la mej för att sova.

Vaknade 10 timmar senare och bestämde mej för att idag är dagen jag ska börja mitt nya liv!! Jag MÅSTE gå ner i vikt! Jag håller på att bli ett berg av alla kolhydrater! Potatis, vitt bröd, smööör, öl, viiin, ostbågar, choklad mm... Usch!
Så idag ska jag bara äta nyttigt tills jag kommer hem v34 :) och träna såklart! Får se om de kan hinna bli ngot resultat på bara 3 veckor?! *hoppas hoppas*
Så nu ska jag börja skriva vad jag har ätit under dagen.
Frukost: 1 kopp kaffe m. mjölk, 2 ägg m. gulan, 1 knäckemacka


Nu ska jag springa iväg till gymmet!

Hadé!

Ny tränad :)

Jag har så fruktansvär svårt att ta mej upp på mornarna om jag nu verkligen inte måste, tex jobba eller gå på något viktigt möte.
Jag ställer klockan på 9 men snoozar till 11!! Galet! Hur kan jag vara så trött hela tiden? Är det normalt?

Jag har iallafall varit och trämat i 1 timma och 20 minuter idag. Det känndes bra! Det är kul o träna, när man är där. Men att ta sig dit är jobbigt och de är mycket skönare att ligga kvar i sängen än att ge sig ut i ösregn och veta att man ska springa i 5 kilometer o sen få kramp i magmusklerna för att dom är så otränade. Men de e så skönt när man är klar.Nu väntar jag bara på resultatet ska komma. Men de dröjer nog några månader, sen måste jag ändra min kost, men de får bli efter jag har ätit upp de vita brödet, potatisarna och sylten till gröten. För huvudanledningen till att jag är här, är ju för att spara pengar och då kan jag ju inte kasta eller låta de bli gammalt bara för att jag har börjat tränaoch ska äta nyttigt.
Sen blir jag irriterad på att allt de onyttiga är SÅ mycket billigare än de nyttiga. WHY?!

Ett till avsnitt av Sex and the City sen bär de av till jobbet. 16-24 på Deli. *suck*

Ensam hemma

Matilda är hemma på semester i Sverige och jag är lämnad ensam kvar i Bergen. Det är inget speciellt som händer förövrigt. Idag har jag tränat :) Igår kollade jag på "Love happends" och "Avatar", sjäv med massa choklad o ostbågar!! Den första filmen va inte speciellt bra... Men Avatar va något extra!

Jag längtar hem. Inte så långt kvar nu innan jag kommer hem :) Lääääängtar!!!!!!!!

Laddar inför gymbesöket...

Usch, känner ev viss skräck att gå iväg. Skulle gå upp kl 9 o träna, vakna 12. Dragit up på det lite till och nu är klockan redan 13! Jag börjar ju jobba kl 16 lixom! Men jag SKA iväg! Jag ska gå nu! Nu går jag! Aaaah!!!!!

Imorgon ska jag köpa gymkort!

Jag måste!
Har varit iväg och kollat upp lite olika gym här i Bergen och de lutar åt centralbadet. 330:-/mån och jag signerar mig för ett halvår... (vilket man tydligen måste på alla gym) *irri * Men jag tycker de e dax nu att göra något åt min bleka, feta kropp som dallrar bara jag vrider lite på huvudet. usch! ÄCKLIGT!

Imorse träffade jag Emelie och blev bjuden på en jätte gooood frulle me allt möjligt gott! Vi hade mysigt och pratade bla om religon och kriminallitet. Spännande samtalsämnen :)

Himmlen håller på att rammla ner, det bara öser ner. Har varit så i 3 dagar nu... Pratade me en jobbakompis som har bott här i 1.5 år, han sa att de bara va början och jag bara skulle vänta och se hur hösten blir... Som att så under ett vattenfall sa han... KUL!
Mina tygskor blir blöta på 3 steg, håret blir afro på 10 sek och det slutar med att jag springer den sista biten för att iallafall ha torra underkläder...

Bergen, mmmh I love it!------------------------------> NOT!


Regn. Regn. Regn...

Här har hela sommaren regnat bort... Hur vill man bo här för alltid? Depprimerande med bara regn o moln, regn o moln, regn o moln osv osv... 5 månader kvar i den här hålan. 6 månader kvar tills jag o Matilda glassar på stranden i Thailand och njuter av ledigheten, värmen och SEMESTERN! Hoppas tiden dit går fort!

Väntar på att gå till jobbet. 16-24 på Deli idag...

Vill vara med resten av min familj på semester i Helsingborg :( Jag tänker på er! Hoppas ni har en toppen semester! Älskar er och kör försiktigt!

Oj så slarvigt uppdaterat

Har till och med fått en komentar!!! från en annonym att jag har varit dålig på att skriva på sistonde! Kul att nån kommenterar :) De gav mej lite extra energi för att hålla bloggen levande ;)


Tussen va ju här söndag till onsdag morgon. Vi hade jätte tevligt med bergsbestigningar, biljard, festing, resturangbesök och mys på stan. Dagarna gick som vanligt för fort men jag tyckte vi han me de mesta innan hon åkte hem igen. Det va verkligen kul att ha Tussen här! Det gjorde mig så glad och lycklig o hon gav mej possetiv energi. Så nu klarar jag mej nog fram till v. 34 då jag kommer hem på semester i en vecka!! :)

Annars jobbar jag som vanligt... Vädret är regn, kallt och depprimerande.

Igår hade jag o Matilda mys me chips, godis och läsk. Vi blåste upp en madrass (som jag fick låna när Tussen sov här) bäddade ner oss bland täcken o kuddar och kollade på Twilight, medans regnet pisskade mot fönstret. Mysigt me kvalitetstid med Frugan av och till.

Nu ska jag springa iväg på första jobbpasset för idag. 12-18 på monki. Kom in o säg hej om du har vägarna för bi! :) Sen i natt ska jag jobba 00-05 på Deli. Söndag är jag ledig! *wiiie*

Peace.

Imorgon kommer TUSS :D

Jag är såååå glad för att min Tuss-puss ska äääntligen komma och hälsa på mej :)
Det var bara ett spontant beslut och båda höll med om att de passade mycket bra just då, så vi bokade biljetten!
Saknar henne jätte jätte jätte mycket! Vi kommer ha de så mysigt, kul och underbart under dom 4dagarna tillsammans <3

Idag jobbar jag dubbelpass igen. 11-17 på Monki, sen 24-05 på Deli i natt.
Men sen är jag ledig söndag, måndag och tisdag! För då ska det mysas me min älskade Tuss!

Have a nice day foks!

Ps, förövrigt är jag VÄLDIGT trött på att höra erat gnäll om att de e för varmt o bla bla bla! Kom till Bergen om det nu är så jobbigt så kommer du vilja åka tillbaka inom 3 dagar! Här är det +12 och regn VARJE dag!!!

Tror jag håller på att bli sjuk...

:( VILL INTE!!

Ni vet när de går som stötar i kroppen o du ryser konstant. Huvet värker o det känns som en jätte sitter på dina luftvägar o om du andas för hårt så måste du hosta ut en ynklig hostning...
Jag har verkligen inte tid o va sjuk nu... Ska jobba varje dag i heeela juli. Och sen massor me jobb i agusit MEN vecka 34 kommer jag HEM! :) YEEEES!!!

Nu ska jag vila. Stor dag i morgon! Håll tummarna för mej kl 15! :)

Puss é gull

Trött i fötterna och har ett helt nattpass kvar

Färdig jobbad på Monki för dagen. Nu är det vila fram till 24 för då börjat nattpasset på Deli fram till 05...

Imorgon SKA jag köpa ett gymkort! Nu får de räcka ser ju knappt mina tår längre. Usch! Prio 1: TRÄNA! Prio 2: Jobben. Prio: 3 Sova.

Dax att städa lite. Stackars Matilda har varit sjuk i flera dagar nu :( Så nu ska bacillerna ut :) Väntar spänt på när dom små djuren/krypen ska slå till mot mitt imunförsvar... Kanske i kväll? eller imorgon..

Imorgon är det sängbyte! *YES!* 2 veckor på överslafen är jobbigt!

Peace!


Monki och bio besök

Sitter nu hemma efter en 8 timmars jobbdag på Monki och bio besök med världens bästa Negisa :)

Det gick mycket bra på jobbet. Jag hade kul, tiden gick fort och ingen klagade på mig! Köpte en snygg skarf som jag tyckte jag va värd! På rea-pris + 25% rabatt. Som hittat!
Emelie kom förbi lagom passande till att jag skulle ha lunch så hon följde med mig ut i parken och jag åt min hem gjorde fisksoppa. (som jag förövrigt har ätit sedan måndag till både lunch och middag) Jag ÄLSKAR den! :)

Sen gick jag och Negisa och såg filmen Sex and the city. GUUD va jag längtar tillbaka till New York! Åker tillbaka dit i mitten av oktober för att fira Landons bar mitzvah :) *LäNgTaR*
Filmen va top of the notch! Helt klart värd dom 110 NOKen. Girls, ni som inte har sett den. SE den! :)


Imorgon jobbar jag 11-17 på Monki och 24-05 på Deli.

Sleep time!
Good night, don't let the bedbugs bite!

 

 

 



Idag mår jag bättre. Inget som har gått emot mej... Skönt.

 


Jä**a skit dag

Orkar inte...

Längtar bort från Bergen och hem till mamma... :'(


RSS 2.0